Emmer
17 december 2012
Op 21 december 2012 vergaat de wereld, zeiden de Maya's. En die konden het weten want waren oud en wijs en hadden lange haren en woonden ergens in een ver land waar de inzichten tot hen kwamen. Zonder Google en zonder Wikipedia.

Ik vind dat mooi, en tot de verbeelding sprekend. Ik hoop ergens een beetje dat ze gelijk hebben, dat zou ik zo tof vinden. Gewoon even voorspellen, en tjakka, ze hebben gelijk, zo blijkt eeuwen later. Mooi. Ontroert me. Zou ik voor applaudisseren. Staand.

Ik heb wel een beetje met mijn bucketlist zitten wapperen de afgelopen dagen. Want hoe moet het nu met dat lijstje met dingen die je gedaan of meegemaakt wilt hebben voor je doodgaat? Op mijn bucketlist staan alleen dingen die anderen voor me moeten doen, dus dat schiet voor nu niet op. Dat krijg ik nooit allemaal bij elkaar geslijmd in vier dagen tijd.

Ik geef toe, ik heb voor de zekerheid toch maar kerstkransjes in huis gehaald.
Maar ik ben er wel vast aan begonnen.
Gelukkig ... je blogt weer , en ik ben net op tid het allemaal snel even te lezen . Kan ik iets voor jouw bucketlijstje betekenen ? IK ben de laatste jaren meer bezig met dingen te bereiken, Leuke dingen dan . Motorrijbewijs halen bijvoorbeeld , Contrabass leren spelen, iets meer met fotografie doen en het bloggen maar een beetje achterwege laten. Dat kan jij beter !

Greetz !
De Maya's zeiden niet dat de wereld vergaat, dat heeft de wereld ervan gemaakt. Ze zeiden dat er een eind komt aan een periode. Zoals er ook een eind komt aan onze kalender van 2012 op 31 december. Eet die kerstkransjes dus maar op.
Toch fijn als je gewoon een bucketlist hebt.
Het valt best mee hoor. No worries. Mijn wereld is al regelmatig vergaan en er is steeds een leukere voor in de plaats gekomen.
@ Mark: mooi.